Barnehagen vår

Katta barnehage er en mellomstor barnehage, med 60 barn og 17 ansatte. Barnehagens personale består av unge, engasjerte og kompetente medarbeidere med forskjellig utdannelse og bakgrunn. I tillegg har barnehagen en høy andel mannlige ansatte. 

Vi får mye god tilbakemelding på det positive miljøet i barnehagen, og har et godt samarbeid med foreldre og andre instanser. Barnehagen har full barnehagelærerdekning, med utdannede pedagoger på hver avdeling som samarbeider med erfarne assistenter. Vårt lokale har beliggenhet i en blokk, hvor vi disponerer hele underetasjen og et flott og oversiktlig uteområde, skjermet fra trafikk og støy.
Visjonen i Katta barnehage er: Vi tar vare på den gode hverdagen. 

I vår barnehage er barn og voksne likeverdige. Vi bygger våre relasjoner på respekt og anerkjennelse, og tar barndommen på alvor. Læringssynet vårt dreier seg om at leken er viktigst. Det er gjennom lek og relasjoner med andre at sosial kompetanse utvikles. Barnehagen som læringsarena kjennetegnes av omsorgsfulle og tilstedeværende voksne som er aktive deltakere i barns hverdag. 

Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker en omvisning i barnehagen.